Uniecke Ritten - Taxi Unieck

Uniecke Ritten

Onze vervoersdiensten

Gewone taxi’s zijn er al genoeg, daarom willen wij meer. Wij zijn van mening dat al onze vervoersdiensten uniek moeten zijn, passend bij de situatie. Het creëren van de juiste sfeer is daarmee één van onze kwaliteiten. 

Taxi Heerenveen 

Taxi Drachten

Taxi Wolvega

Taxi Gorredijk

Tevens landelijke dekking

Een taxi naar de luchthaven is zonder twijfel de beste vorm van vervoer naar het vliegveld. Gemak, comfort en luxe zijn een paar prima redenen om voor een taxi te kiezen.

Het maakt niet uit naar welk vliegveld je vervoer nodig hebt, wij rijden overal!

Heb je veel bagage? of ben je met een grotere groep? Onze bus biedt plaats aan 8 gasten en heeft ruimte genoeg voor 8 ruimbagages.

Bij zittend zorgvervoer – ziekenvervoer worden onze klanten vervoerd naar een ziekenhuis, huisarts of andere medische instelling.

Wij hebben een contract voor meer dan 70% van de zorgverzekeraars in Nederland. In het schema ziet u met welke zorgverzekeraars wij een contract hebben. Belangrijk is dat u bij uw verzekeraar een machtiging voor zorgvervoer aanvraagt. Daarna kunt u ons contacteren voor het vervoer en wordt uw rit vergoed.   

Ga je lekker op stap of ben je klaar met stappen? Alleen of met een grote groep? Dat maakt niet uit. Wij brengen je (en je gezelschap) graag veilig naar je bestemming. Zo kan jij een borreltje drinken en zijn wij jouw BOB. Wij beschikken over een 8 persoons bus.

Ga je een evenement bezoeken en heb je een taxibus nodig voor je gezelschap? Dan zijn wij jouw ideale partner. Of het nu naar een groot tentfeest is of een openlucht concert, wij staan graag voor je klaar met onze bus geschikt voor 8 personen.

Wanneer u als bestuurslid ergens moet zijn, is vervoer het laatste waarover u zich zorgen wilt maken. U wilt de reistijd verstandig gebruiken om u voor te bereiden, voor het aanstaande congres, een vergadering of een andere bijeenkomst.

Luxe directievervoer is de slimmere, efficiëntere keuze voor iedereen met een drukke agenda. Kies voor een professionele privéchauffeur zodat u uw tijd optimaal kunt benutten. Taxi Unieck verzorgt directievervoer voor uw eigen voertuig of in onze luxe Seat Tarraco op hoog niveau. Directievervoer voor wie stijl, veiligheid, comfort en discretie de norm is.

Wanneer u op zoek bent naar een volgauto uitvaart, bent u bij ons aan het juiste adres. Met een luxe VIP auto kunnen wij u voorzien in uw vervoersvragen. Ook beschikken wij over een rolstoelbus voor mensen met een mobiliteitsprobleem. 

In overleg is het mogelijk om te wachten tot de dienst of de ceremonie afgelopen is. Zo heeft u alle tijd om afscheid te nemen. 

Bij Taxi Unieck draait het niet alleen om het voertuig zelf, maar ook om de professionele chauffeur, die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. De chauffeur is niet alleen verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van het bruidspaar, maar ook voor het creeren van een ontspannen en plezierige sfeer. Wij zijn goed op de hoogte van de route en zorgen ervoor dat je op tijd & relaxed op alle gewenste locaties aankomt. 

Wij denken graag mee in de mogelijkheden.

Met grote regelmaat zijn wij te vinden in de Eemshaven en de haven van Delfzijl om scheepvaart personeel naar hotels of vliegvelden te vervoeren. Wij spreken een aardig woordje over de grens, dus Engels – Duits en zelfs een beetje Spaans is geen probleem voor ons.  

Zorgvakantie Zeeland

In samenwerking met Dushi Care, organiseren we het transport tijdens zorgvakanties.

Taxi Unieck is aangesloten bij het Taxi Collectief Noord-Nederland. 

Het Taxi Collectief Noord-Nederland bestaat uit meer dan 10 aangesloten taxibedrijven die gezamenlijk professioneel, veilig en eerlijk taxivervoer nastreven in geheel Noord-Nederland. Mede hierdoor kunnen wij samen een 24/7 dienstverlening aanbieden en hebben ween zeer uitgebreid wagenpark waardoor we in alle vervoersvragen kunnen voorzien. 

Taxi Unieck, heeft een unieke samenwerking met Dushi Medical Care.